Servicii

RoPardoseli – producator pardoseli sportive

Montaj pardoseli

Pe fondul unei dezvoltări semnificative a domeniului pardoselilor, RoPardoseli și-a îmbunătățit serviciile de montaj prin achiziționarea de echipamente de ultimă generație. Astfel, echipa noastră se diferențiază de celelalte companii din domeniu, oferind servicii de calitate superioară datorită echipamentelor avansate care garantează execuția lucrărilor la cele mai înalte standarde.

Domeniul pardoselilor sportive este un punct forte al companiei RoPardoseli. În acest sens, am achiziționat utilaje dedicate procesului de productie, special concepute pentru amenajarea pardoselilor sportive.

Datorită acestor echipamente de înaltă performanță, echipa RoPardoseli poate realiza în condiții optime diferite tipuri de pardoseli.

Pardoseli poliuretanice turnate tip tartan, ideale pentru diverse terenuri sportive. Aceste pardoseli sunt special concepute pentru a oferi performanță optimă în sporturi precum tenis, volei, handbal și baschet. Datorită materialelor de înaltă calitate și tehnologiei avansate utilizate în procesul de turnare, suprafețele noastre asigură aderență excelentă, durabilitate și confort pentru sportivi, minimizând riscul de accidentări și oferind o experiență de joc superioară.

Pe lângă pardoselile poliuretanice, RoPardoseli pune la dispoziție și gazon sintetic de cea mai înaltă calitate, perfect pentru o varietate de sporturi. Fie că este vorba de fotbal, rugby, hockey pe iarbă, baseball, volei sau tenis, gazonul nostru sintetic este proiectat pentru a imita cât mai fidel caracteristicile gazonului natural, oferind în același timp durabilitate și întreținere redusă. Aceste suprafețe sintetice sunt rezistente la intemperii și uzură, asigurând condiții optime de joc pe tot parcursul anului și contribuind la performanțe sportive remarcabile.

Reconditionare pardoseli

Într-o eră în care timpul este extrem de valoros, recondiționarea pardoselilor a devenit un serviciu esențial și de mare succes la nivel internațional. Acest serviciu, care câștigă tot mai multă popularitate în România, se datorează numeroaselor avantaje pe care le oferă.

Tipuri de pardoseli recondiționate

  • Pardoseli turnate tip tartan: Ideale pentru diverse aplicații sportive și recreative, oferind durabilitate și performanță.

Beneficiile Procesului de Recondiționare

  • Costuri scăzute: Recondiționarea pardoselilor este mult mai economică decât înlocuirea completă a acestora.
  • Economie de timp: Procesul de recondiționare este rapid, minimizând întreruperile activităților cotidiene.
  • Rezistența noii pardoseli: Pardoselile recondiționate sunt durabile și rezistente, prelungind viața utilă a suprafețelor.

Intretinere pardoseli

Pentru ca pardoselile să își mențină aspectul impecabil și să își păstreze proprietățile, este esențial să fie întreținute cu produse speciale.

RoPardoseli vă pune la dispoziție o gamă de produse profesionale pentru întreținerea diferitelor tipuri de pardoseli, inclusiv:

  • Gazon artificial/ sintetic;
  • Tartan turnat piste atletism;
  • Tartan terenuri de sport;
  • Tartan locuri de joaca;
  • Pardoseli din pavele tartan.

RoPardoseli

Clientii nostri